Termeni si Conditii

1. DEFINIȚII ȘI TERMENI
1.1. CABINA66 - este denumirea comerciala a serviciului de fotografiere instant ce are la baza promovarea serviciilor profesionale de fotografiere instant la nunta si botez.
1.2. Prestator - echipa CABINA66 ce denota profesionalism prin abilitatile sale tehnice si creative, reflecate in rezultat.
1.3. Client - persoana fizica sau juridica ce acceseaza site-ul cu scop informativ sau pentru a concretiza o colaborare cu echipa CABINA66.
1.4. Solicitare - transmiterea unei instiintari catre CABINA66 cu privire la interesul pe care Clientul il are asupra unui serviciu oferit de Prestator.
1.5. Contract - reprezinta actul oficial incheiat intre CABINA66 si Client, fara prezenta fizica simultana obligatorie a Prestatorului si a Clientului, contractul putandu-se incheia si la distanta prin intermediul postei electoronice.
1.6. Site - domeniul www.CABINA66.ro si subdomeniile acestuia.
1.7. Continut - toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
1.8. Campanie - actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre CABINA66.
2. DATE CONTRACTUALE CABINA66 - CLIENT
2.1. Prin contactarea echipei CABINA66 pe Site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care CABINA66 isi deruleaza operatiunile comerciale.
2.2. Notificarea primita de CABINA66, dupa efectuarea Solicitarii are rol de informare si nu reprezinta contractarea unui Serviciu. Aceasta notificare se face electronic prin e-mail.
2.3. Contractul se considera incheiat intre CABINA66 si Client in momentul semnarii contractului de catre ambele parti, prin intermediul postei electronice (scanat) si/sau prin predare personala.
2.4. Informatiile puse la dispozitie de catre CABINA66 pe Site, in sectiunea SERVICII vor sta la baza Contractului.
2.5. Pretul unui Serviciu NU poate fi modificat de niciuna din parti, acesta fiind un pret fix. Orice cost suplimentar aplicat de catre CABINA66, poate fi refuzat de catre Client.
2.6. In cazul in care Clientul solicita si alt serviciu optional in faza premergatoare semnarii contractului, acesta va fi stipulat in contract cu costul aferent. In cazul in care Clientul doreste un serviciu optional dupa incheierea contractului se va intocmi un act aditional prezentului contract.
2.7. In cazul in care Clientul doreste rezilierea contractului, acesta este obligat sa notifice echipa CABINA66 si isi asuma dauna produsa asupra programului Prestatorului prin renuntarea la suma de bani ce a constituit avans in momentul semnarii contractului.
2.8. Modalitatea de plata pe care CABINA66 o adopta poate fi atat numerar in momentul semnarii contractului cat si prin virament bancar in contul precizat de Prestator;
3. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA ȘI INDUSTRIALA
3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand, dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea echipei CABINA66, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect.
3.2. Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de CABINA66, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al CABINA66 asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al echipei CABINA66.
3.3. Orice Continut la care Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta termenilor si conditiilor, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Prestator si Client.
3.4. Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza Continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile de fata.
3.5. In cazul in care CABINA66 confera Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite.
3.6. Niciun Continut transmis catre Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea CABINA66 si/sau al intermediarului care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentele conditii sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

4. SOLICITAREA
4.1. Clientul trimite o solicitare in momentul in care doreste sa colaboreze cu echipa CABINA66. Solicitarea trimisa prin e-mail sau telefonic NU ii va oferi Clientului prioritate intr-o posibila colaborare.
4.2. Echipa CABINA66 va raspunde solicitarii trimise in maxim 72 ore.
4.3. Prin finalizarea Solicitarii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului, sunt corecte, complete si adevarate.
5. CONFIDENȚIALITATE
5.1. CABINA66 va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care Clientul le furnizeaza. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate.
5.2. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Prestatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca echipa CABINA66 sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului sau a postei electronice. CABINA66 nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.
5.3. Prin inscrierea in baza de date a CABINA66, Clientul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai CABINA66.

6. PUBLICITATE
6.1. Promovarile CABINA66 sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de CABINA66. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.
6.2. Promovarea se va face si prin intermediul cookie-urilor. Acceptarea acestora de catre Client, nu pune in pericol nici confidentialitatea datelor personale ale Clientilor si nici terminalul de pe care este accesat site-ul. Pentru mai multe detalii puteti citi Politica de utilizare cookie-uri din cadrul site-ului.
6.3. Campaniile de promovare nu vor utiliza datele personale ale clientilor, dar pot utiliza materialele realizate de CABINA66 in urma colaborarii. In cazul in care Clientii nu doresc furnizarea acestor materiale si utilizarea lor in scopuri de promovare, in momentul incheierii contractului pot mentiona acest lucru.
7. LIVRAREA MATERIALELOR
7.1. CABINA66 se obliga sa livreze materialul Clientului, sub forma si in termenul mentionate in contract si anume in format digital, prin adresa speciala pusa la dispozitie de Prestator, in maxim 72 ore.
7.2. In cazul in care Clientul isi modifica datele de livrare si/sau contact se obliga sa notifice echipa CABINA66 in cel mai scurt timp, in caz contrar, Prestatorul nu se face raspunzator de materialele livrate eronat.
8. FORȚA MAJORA
8.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. 8.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte

Trimite prin WhatsApp